Tvorba nových učebných textov pre výučbu predmetu "Účtovníctvo poisťovní" v súvislosti s aktualizáciou učebného plánu v kontexte s prechodom na IAS/IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
Riešenie grantu KEGA. Podstatou projektu je analýza a výskum v oblasti aktualizácie obsahovej náplne učebného plánu a vypracovanie nových učebných textov z predmetu "Účtovníctvo poisťovní" pre druhý stupeň vysokoškolského štúdia. Cieľom je úplná implementácia medzinárodných účtovných noriem do výučby predmetu v nadväznosti na zavedenie používania IAS/IFRS vo finančných inštitúciách od roku 2006.