Aplikácia internej kontroly vo vybraných problémoch podnikateľských účtovných jednotiek - Vépyová, Mária
Inventarizácia majetku a záväzkov je problém nielen podnikateľských jednotiek. Klasifikácia dielčích činností a úkonov pre vykonanie inventarizácie. Priebežná aktualizácia prehľadu inventarizovaného majetku a záväzkov. Zistenie príčin inventarizačných rozdielov a rozhodnutie o ich vysporiadaní.