Strategicky na udržitelný rozvoj podniku - Kulhavý, Viktor
Inovácie ako neoddeliteľná súčasť novej stratégie a dlhodobého prežitia podniku. Systémový prístup v duchu učiacej sa organizácie. Koncepcia The natural step.