Klastry ve znalostní ekonomice - Jirásek, Jaroslav A.
Definícia klastra. Dôvody vzniku klastrov. Samovoľne i strategicky vzniklé klastry. Príklady klastrov v Taliansku a v Nemecku. Najznámejší klaster v USA - Silicon Valley. Využívanie tacitnej znalosti, dôvery a súčinnosti v klastroch. Problematika klastrov v Českej republike.