Duální strategie - Kumar, N.
Stratégia zabehnutých podnikov zakladať dcérske spoločnosti nízkonákladové. Kedy je vhodné založiť nízkonákladovú firmu. Spoločné vlastnícke vzťahy ako problém. Kedy prináša duálna stratégia výsledky. Príklady úspešnej duálnej stratégie. Dva strategické varianty: prechod k riešeniu problémov zákazníka alebo prechod celej spoločnosti na nízkonákladovú.