Manažerské vzdělávání směřuje na Východ
Veľkou prednosťou škôl na Východe je, že pripravujú študujúcich cielene na manažérsku kariéru v rozvojových regiónoch, ponúkajú porovnateľnú kvalitu výuky za nižšiu cenu a vybavujú študujúcich cennými osobnými kontaktmi. Školy pre štúdium MBA v Slovinsku, Číne, Indii a v Poľsku. Ruský projekt. Tipy pre záujemcov o štúdium MBA v rastových regiónoch.