Priebežné vyhodnotenie plnenia Národnej politiky pre elektronické komunikácie za rok 2006
Harmonizácia právneho rámca. Štátna regulácia. Rozvoj súťaže. Univerzálna služba a ochrana práv koncových užívateľov. Hospodárne využívanie frekvenčného spektra. Bezpečné komunikácie. Širokopásmový prístup. Digitálne televízne a rozhlasové vysielanie. Európsky program GALILEO. Výskum a technický rozvoj v oblasti elektronických komunikácií. Medzinárodná spolupráca, spolupráca s medzinárodnými organizáciami na vládnej úrovni. V najbližšom období je dôležité zamerať sa na ďalší rozvoj súťaže na trhu, a to v súvislosti s procesom uvoľnenia účastníckych vedení a na poporu rastu nových technológií, hlavne pre oblasť digitálneho vysielania a širokopásmového prístupu.