Komodity iba pre pokročilých - Kudzbel, Marek
Komoditné deriváty sú najrizikovejšou alternatívou na finančnom trhu. Prinášajú absolútne riziko a zároveň neobmedzený potenciál zisku. Začať obchodovať je lepšie s vyšším vkladom. Úspešný investor investuje nielen čas ale i peniaze. Úspech na komoditnej burze závisí od tvrdej práce, neustáleho osobného rastu, ale aj šťastia.