Vybrané súvislosti implementácie spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ v podmienkach SR - Janok, Michal
Prezentácia , ktorá sa konala počas medzinárodnej vedeckej konferencie Znalostná ekonomika - nové výzvy pre národohospodársku vedu v októbri 2006. Najvhodnejší spôsob udržania potravinovej bezpečnosti. Dotácie podporujúce produkciu pozitívnych externalít v rokoch 2000-2003. Podiel podpory pozitívnych externalít poľnohospodárstva na celkovom objeme dotácií poľnohospodárstva.