Kov súčasnosti a budúcnosti - Bikár, Miloš, 1973-
Komoditné burzy zaujali významné postavenie vo svetovom hospodárstve. Výkyvy v cenách srategických surovín, vysoká volatilita trhu, vyčerpateľnosť prírodných zdrojov kladú zvýšené požiadavky na dôslednú analýzu svetových komoditných trhov. Cenový vývoj medi v sebe odráža výhľad priemyslu a celej ekonomiky Použitie a recyklácia medi. Svetoví producenti a spotrebitelia medi. Analýza vývoja ceny medi.