Európska integrácia a slovenská diplomacia - Kurucz, Milan, 1954-
Členstvo v Európskej únii si vynútilo výraznú zmenu organizácie a nárast počtu slovenských diplomatov v Bruseli. Funkcie a úlohy slovenskej diplomacie v nových podmienkach.