Posudok recenzenta - Soukupová, Božena
Posudok recenzenta na Zborník príspevkov z tretieho vedeckého seminára k výsledkom vedecko-výskumnej činnosti Katedry účtovníctva "Vývojové trendy v účtovníctve a v audítorstve - symbióza teórie a praxe".