Slovenskí investori a vstup do eurozóny - Baláž, Vladimír
Mohutný rast finančných aktív a pasív. Vývoj finančnej situácie investorov v eurozóne a na Slovensku. Nárast hypotekárnych úverov. Finančné prehlbovanie, t.j. zvyšovanie objemu aktív v absolútnych číslach a aj v pomere k HDP.