Správa z 5. medzinárodnej doktorandskej konferencie "Ekonomické, politické a právne otázky medzinárodných vzťahov" - Ondrušek, Miloš
Informácia z 5. medzinárodnej konferencie, ktorá sa konala 26.-27. mája 2006 vo Virte. Cieľom konferencie bolo prezentovať najnovší vývoj teórie, praxe a stav poznatkov v ekonomicko-politicko-právnej dimenzii medzinárodných vzťahov, identifikovať výzvy a načrtnúť ich možné riešenia.