[Európska únia] - Dudáš, Tomáš, 1976-
Recenzia na monografiu Európska únia. Publikácia poskytuje komplexný obraz o tomto zložitom integračnom zoskupení. Je určená ako učebná pomôcka pre študentov vysokých škôl.