Determinants of exchange rate of Slovak crown against Polish zloty - Dornbusch monetary model - Rublíková, Eva
Peňažný model strnulej ceny a jeho redukované formy. Základné jednotkové testy. Zhodnotenie redukovaných foriem peňažného modelu. Dornbuschov peňažný model.