Alternatívny prístup k teórii úžitku - Dubovec, Juraj
Teória úžitku a jej nová formulácia od nositeľa Nobelovej ceny, amerického ekonóma Garyho S. Beckera. Matematické vyjadrenie funkcie úžitku, tieňových cien komodít a reálneho príjmu domácnosti. Praktická aplikácia alternatívneho pohľadu na úžitok na investíciách do vzdelávania.