Kvótový výber - Luha, Ján
Definícia výberového súboru vo všeobecnosti. Definícia a vlastnosti kvótového výberu. Konštrukcia kvótového výberu, vrátane konštrukcie rozpisu kvót na anketársku sieť. Teória výberových zisťovaní. Realizácia zberu dát pomocou kvótového výberu.