Posúdenie závislosti nákladov domácností na bývanie od vybraných faktorov metódami regresnej a korelačnej analýzy - Šoltés, Erik, 1974-
Modelovanie závislosti nákladov domácností na bývanie od relevantných faktorov prostredníctvom regresnej a korelačnej analýzy. Posúdenie vplyvu vysvetľujúcich premenných na náklady domácností na bývanie.