Dohľad nad bankami a finančným trhom na Slovensku - Bačová, Monika
Historický vývoj inštitucionálnej štruktúry bankového dohľadu na Slovensku. Rozdelenie dohľadu a kompetencií pre dohľad nad bankami a nad poisťovňami a kapitálovým trhom. Otázky vyplývajúce z prechodu na integrovaný dohľad pre celý finančný trh.