Dvojkroková zhluková analýza - automatické zistenie počtu zhlukov - Koróny, Samuel
Dvojkroková zhluková analýza patrí medzi metódy používajúce postupy data miningu a data squashingu (drvenie dát). Popis dvojkrokovej zhlukovej analýzy. Interpretácia zhlukov.