Poistenie príjemcu úveru - Buchová, Jarmila
Poistné produkty znižujúce investičné riziko. Životné poistenie príjemcu úveru, jeho význam, výhody a vlastnosti. Druhy doplnkového krytia poisteného. Hlavné parametre zmlúv životného poistenia príjemcu úveru.