Perception of equality between men and women in Slovakia - Bahna, Miloslav
Problém rodovej rovnosti nie je len problémom Slovenska. Riešia ho všade vo svete, nie vždy úspešne. Vnímanie rodových rozdielov v krajinách Európskej únie. Zmeny vo verejnej mienke na status rodovej rovnosti na Slovensku. Problémy rovnosti medzi mužmi a ženami vo všetkých oblastiach života.