Hľadanie skrytej štruktúry pri analýze efektívnosti priemyselných podnikov - Vojtková, Mária, 1966-
Aplikácia a porovnanie výsledkov dvoch najpoužívanejších metód odhadu faktorového modelu a to metódu hlavných faktorov (PFA) a metódu hlavných komponentov (PCA) a rozdiely medzi nimi. Aplikácia oboch metód je uskutočnená v SAS Enterprise Guide verzia 4.1.