Ako podnikať
Dobré časy odvádzajú pozornosť manažérov od šetrenia nákladov. Efektívne riadenie nákladov. Tlak na prehodnotenie štruktúry nákladov. Ako sa v posledných rokoch menili vo firmách náklady a tržby. Poradňa.