Poistný trh ako súčasť finančného trhu v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Determinácia základných pojmov z oblasti poisťovníctva a poistného trhu. Pomer životného a neživotného poistenia vo vybraných krajinách Európskej únie a na Slovensku v roku 2003 a 2004. Podiel členov Slovenskej asociácie poisťovní na predpísanom poistnom k 31. 12. 2004.