Teoretické aspekty predčasného splatenia hypotekárneho úveru - Horvátová, Eva, 1958-
Teoretické základy hypotekárneho bankovníctva a problematika predčasného splácania hypoték. Uzavretý a otvorený hypotekárny systém. Rozdiely medzi európskym a americkým modelom hypotekárneho bankovníctva. Model PSA 100 (Public securities association) - metóda odhadu predčasného splatenia. Počítanie potenciálnej miery predčasného splatenia CPR (conditional prepayment rate).