Obozretné podnikanie dôchodkových fondov v rámci EÚ - Chovancová, Božena
Najdôležitejšie prvky a princípy smernice 2003/41/ES Európskeho parlamentu o činnosti a dohľade nad inštitúciami zamestnaneckého dôchodkového zabezpečenia. Pravidlá obozretného kapitálového investovania. Obozretné podnikanie dôchodkových fondov na Slovensku.