Čipy namiesto kódov? aká budúcnosť čaká systém kódového označovania výrobkov EAN - Kačeňák, Igor
Čiarový kód ako základ súčasného systému automatickej identifikácie. Kód vo výrobnom cykle. Systém EAN. Technológia RFID. RFID čípy.