Evidencia zamestnanca - Kaveschánová, Silvia
Platitelia poistného na verejné zdravotné poistenie podľa zákona č. 580/2004 Z.z. : zamestnanec, samostatne zárobkovo činná osoba, zamestnávateľ, štát. Oznamovacia povinnosť poistenca. Povinnosti zamestnávateľa ako platiteľa poistného. Plnenie oznamovacích a niektorých ostatných povinností platiteľov poistného.