Nákupné správanie - Hinková-Dibarborová, Andrea
Slovenské domácnosti sa stále viac zadlžujú. Štruktúra ich rozpočtu sa mení, pričom stúpa využívanie nových finančných nástrojov. Príjem na obyvateľa v Európe. Najvyšší priemerný príjem má Česko. Koncentrácia príjmov na domácnosť. Prerozdeľovanie príjmov. Údaje vyplývajúce zo štúdie Barometer (spol. Cetelem, 2007).