Transformácia Výkazu ziskov a strát na štruktúru platnú po 1. januári 2007 - Baláž, Ondrej
Prehľad najvýznamnejších zmien, ktoré nastali v štruktúre Výkazov zisku a strát. Zmeny vyplývajú najmä z nového postupu účtovania tvorby, použitia a zrušenia rezerv a opravných položiek.