Nové materiály a technológie v obalovej technike - Kačeňák, Igor
Faktory ovpyvňujúce vývoj obalového priemyslu v budúcnosti. Zmeny v používaných materiáloch a technológiách. Vývoj je poznačený názormi na ekológiu a ochranu životného prostredia. Obalové prostriedky z plastov - najvýznamnejšie vývojové trendy a aplikácie. Papierenské obalové prostriedky, sklené obalové prostriedky, obaly na mikrovlnný ohrev. Prepravné a veľkoobjemové obaly, palety. Mechanizácia a automatizácia baliaceho procesu.