Sto let odborů v peněžnictví - Hinz, František
História a súčasnosť odborovej organizácie v československom a českom peňažníctve. Rozvoj po prvej svetovej vojne. Dokumenty odborovej organizácie. Zastúpení v zákonodárnych inštitúciách. Povojnové obdobie. Odbory ako súčasť demokratického systému. Aktuálne ciele a činnosť OSPPP. Bezplatné právne poradenstvo. Výhľad do budúcnosti.