Jak vznikala "snadná půjčka" ČS - Kavan, Martin
Pôžička - hotovostný úver na pobočke. Myšlienka centralizácie procesu, zrýchlenie a zefektívnenie komunikácie s klientom a tým i zvýšenie konkurencieschopnosti v oblasti spotrebiteľských úverov vznikla v Českej sporiteľni od roku 2000. Vtedy požiadala sporiteľňa spoločnosť UNICORN, aby vytvorila systém pre svojich obchodných partnerov podporujúcich predaj týchto spotrebiteľských úverov.