Agropotravinársky obchod Slovenskej republiky po vstupe do Európskej únie - Bartošová, Dáša
Analýza vplyvu determinantov obchodu s agropotravinárskými komoditami počas integrácie Slovenskej republiky do EÚ. Dynamické panelové modely exportu a importu agropotravinárskych komodít Slovenska do a z vybraných obchodných zoskupení. Základom odhadov je dynamická verzia gravitačného modelu rozšírená o substitučné efekty.