Trendy v korupci a společenský kapitál - Volejníková, Jolana
Odhady korupčných trendov a ich objasnenie. Činitele ovplyvňujúce korupciu. Hlavné faktory korupcie vyplývajúce z výskumov jednotlivých štátov. Objasnenie korupčných trendov. Úroveň a trendy korupcie vo vyspelých štátoch.