Medzinárodné daňové vzťahy v odbore daní z príjmov a z majetku a zamedzenie dvojitého zdanenia - Borčíková, Jana
Čo je medzinárodné dvojité zdanenie. Zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Medzinárodné daňové zmluvy, ich ciele. Modelová zmluva OECD, jej obsah, štruktúra, význam. Usmernenie MF SR na uplatňovanie zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia.