Webové srovnávací aplikace čeká rozmach - Němec, Dalibor
Internet prináša svojim užívateľom veľa výhod. Patrí sem napríklad sprehľadnenie dostupných informácií, ktoré si užívateľ na internete vyhľadáva. Skutočnosť býva opakom. Z internetu sa valí toľko rôznych informácií, ktoré bežný zákazník už nie je schopný porovnať a ďalej spracovať. K nástrojom, ktoré umožňujú informácie z webových stránok viac štruktúrovať patria webové porovnávače. Výhody pre zákazníkov a prevádzkovateľov.