Mikroplatby přijdou brzy i do ČR - Hanus, Michal
Zavedenie systémov miktoplatieb alebo platieb pomocou mobilného telefónu. Splnenie základných predpokladov. Ponuka nových platobných systémov klientom. Potenciálni užívatelia mikroplatieb. Cena ako limitujúci faktor. Prijateľná bezpečnosť.