Intrakomunitární plnění - obchodní transakce uvnitř Evropského společenství - Fitříková, Dagmar
Charakteristika kategórie intrakomunitárne plnenie. Vymedzenie základných pojmov. Dodávka tovaru do iného členského štátu. Overovanie DIČ objednávateľa tovaru. Uskutočnenie plnenia a vznik povinnosti priznať oslobodenia od dane, priznať daň pri dodaní tovaru do EÚ. Základ dane. Prepočet cudzej meny. Daňové a účtovné doklady. Príklady.