Krátka exkurzia do českých reálií - Žárska, Elena, 1955-
Recenzia na publikáciu R. Provazníkovej: Financování měst, obcí a regionů. Problematika sa dotýka oblasti financovania územnej samosprávy. Publikáciu tvorí dvanásť kapitol, ktoré je možné obsahovo rozdeliť do troch častí. Prvá časť je venovaná štruktúre verejnej správy, fiškálnemu federalizmu, rozpočtovému usporiadaniu. Druhá časť kladie dôraz na praktické aspekty financovania. Tretia časť predstavuje určitú nadstavbu celej problematiky. Didaktická hodnota publikácie.