Internacionalizácia obchodných služieb v nových členských krajinách Európskej únie - Holubcová, Ivana, 1982-
Obchodné služby ako relatívne nové odvetvie v trhovej ekonomike. Charakteristika obchodných služieb. Expanzia obchodných služieb ako neoddeliteľná súčasť reštrukturalizačných a modernizačných stratégií tranzitívnych krajín. Internacionalizácia obchodných služieb. Bilancia obchodných služieb v nových členských krajinách EÚ. Podiel obchodných služieb na hrubom domácom produkte.