Marketing na trhu vysokoškolského vzdelávania Slovenskej republiky - Jurková, Jana
Súčasný stav na trhu vysokoškolského vzdelávania. Masifikácia vysokoškolského vzdelávania. Orientácia vysokoškolského vzdelávania na potreby hospodárskej praxe. Marketing ako súčasť konkurencieschopnosti vysokoškolského vzdelávania. Potreba analýzy externého a interného prostredia. Špecifický marketingový mix na trhu vysokoškolského vzdelávania.