Postavenie Indie vo svetovom obchode a jej obchodná spolupráca so Slovenskom - Lacek, Dušan
Rozvojové krajiny vo svetovom obchode. India ako druhá najrýchlejšie rastúca ekonomika na svete. Výsledky hospodárskej reformy v Indii. Vzájomný obchod Indie a Slovenskej republiky. Najvýznamnejší obchodní partneri Slovenska z rozvojových krajín.