Nové trendy v marketingovej komunikácii - tvorba infraštruktúry - Mariaš, Miroslav
IKT je zdrojom rastu a konkurencieschopnosti. Investície EÚ do výskumu IKT ešte vždy zaostávajú za našimi konkurentami. Jednotný európsky informačný priestor. Iniciatíva Európskej komisiae i2010 a digitálna konvergencia. Elektronický marketing. Informačná demokracia - plná informovanosť zákazníka, vzájomná komunikácia a marketingové aktivity na úrovni "pripojiť sa k zákazníkovi a spolupracovať v zmysle obojstrannej vzájomnej výhodnosti".