K problematike zaistených fondov - Vávrová, Andrea
Mechanizmus fungovania zaistených fondov. Parametre zaisteného fondu. Ciele zaistených fondov.Charakteristika investorov zaistených fondov.Nástroje investovania. Typické zloženie zaisteného fondu. Princíp fungovania zaistených fondov.