Zaisťovacie stratégie - Medveďová, Vladimíra
Vymedzenie pojmu zaisťovacie stratégie. Statické zaistenie. Zaisťovanie prostredníctvom futuritných kontraktov. Pojem báza a rozpätie. Zmeny cien futurít. Minimalizácia rizika pri zaisťovaní. Rolovanie futurít. Opčné stratégie.