[Nákup a predaj. Praktikum] - Balhar, Vítězslav, Jr
Recenzia na učebnú pomôcku J. Kitu a kolektívu: Nákup a predaj: praktikum. Charakteristickou črtou učebnej pomôcky je jasným a pedagogickým spôsobom prezentovať a osvojiť si základné pojmy z oblasti nákupu a predaja a iniciovať používanie nielen kvalitatívnych postupov, ale predovšetkým kvantitatívnych postupov v riešení konkrétnych situácií.