K problematike elektronického podnikania a elektronického obchodu v SR - Žák, Štefan, 1971-
Prednosti elektronického podnikania a obchodovania. Údaje o využívaní informačných a komunikačných technológií a internetu podnikmi v SR podľa výsledkov výskumu Štatistického úradu SR. Limitujúce faktory pomalšieho rozvoja elektronického obchodu v SR v porovnaní s inými členskými krajinami EÚ. Výsledky výskumu spoločnosti TNS SK o využívaní internetu pri nákupe. Perspektívy ďalšieho rozvoja elektronického obchodu v SR.